Retur & Byten

Som kund har du alltid 30 dagar ångerrätt hos oss!


Byten

Självklart bjuder vi på en gratis storleksbyte till alla våra kunder i Sverige. Dock kan det vara begränsad och vid REA varor så kan vi inte garantera att vi har storlek kvar för ett byte. Därför rekommenderar vi att våra kunder noggrann väljer storlek vid köp av REA varor. Glöm inte att varje frakt har ett fotavtryck på jorden så välj noggrann vilken storlek som passar dig bäst för att inte använda mer resurser än det behövs. För byten var vänlig och kontatka oss på contact@wearmorphosis.com


Retur

Vid retur ber vi er kontakta oss på contact@wearmorphosis.com glöm inte att bifoga ert ordernummer i mejlet. Ni kommer sedan få instruktioner kring retur. Återbetalningen sker omgående när produkten har ankommit till vårt lager och vårt team har gått igenom den samt godkännt returen. Vid fall där produkt returen inte godkänns kommer du att meddelas.

Hur borde varan returneras?

Vid retur måste kunden meddela oss och få anvisningar kring hur returen ska ske. Kunden står för returkostnader. Produkten måste vara i originalförpackning, oanvänd och i samma skick som vi har skickat till er. Vid dom fall där returen inte följer våra returregler så kommer vara att skickas tillbaka till kunden. Kontakta oss innan ni skickar retur via contact@wearmorphosis.com.


Sociala Medier